Zakelijke principes

Missie

Wij geloven in onze visie en werken daar dan ook hard voor. Door middel van advisering en dienstverlening van hoge kwaliteit proberen wij dit te bereiken. Dit betekent dat wij onze dienstverlening aanpassen aan de specifieke wensen en/ of vraagstelling van de opdrachtgever. Partnerschap tussen Hosmus Synergie en u als opdrachtgever is daarin enorm belangrijk.

Om die samenwerking te laten slagen investeren wij graag in wederzijds vertrouwen, respect en waardering. Op die manier zal advisering ook het beste werken voor werkgever en werknemer.

Visie

Door je als werkgever te richten op het welzijn en duurzame inzetbaarheid van werknemers, zorg je ervoor dat werknemers voor een langere tijd blijven werken en dit werk met meer plezier doen. Hierbij is een balans tussen de belasting en de belastbaarheid van belang.

Ook tijdens verzuimbegeleiding is het die balans waar wij naar op zoek gaan. Iets doen waar je als werknemer energie van krijgt, is dan essentieel.

Kernwaarden

Een aantal kernwaarden staan in de dienstverlening van Hosmus Synergie centraal. Dit zijn: respect, gelijkwaardigheid en integriteit zonder compromis.

Daarnaast staat het nastreven van samenwerking centraal, wat niet kan zonder zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid. Samen gaan wij voor resultaat met visie en daadkracht.